Een gezonde levensstijl is heel belangrijk. Dat kan niet zonder te bewegen. Bij Topscore kunnen leerlingen daarom na schooltijd  gratis een sport beoefenen. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook erg gezellig en heel erg leerzaam, want leerlingen horen bij een team.

Met het team ga je naast de trainingen ook nog andere activiteiten doen, zoals het bezoeken van wedstrijden en evenementen. Of je speelt  zelf wedstrijden. Het seizoen wordt altijd afgesloten met de Finals. Je hoeft dan een dag niet naar school, maar mag naar de Sporthallen Zuid voor een sportieve dag en een geweldige afsluiting met allerlei optredens.

Streetdance, Tennis en voetbal doen we al enkele jaren. Maar is er belangstelling voor een andere sport dan kan ook. Zo ging het dit jaar met handbal en basketbal.

Voor meer informatie kan je terecht bij mevrouw Harder en mevrouw Kombrink. Bekijk ook eens het informatiebord tussen lokaal 4 en 5 of ga eens naar www.topscore-amsterdam.nl.

topscore
Wij hopen je te zien bij Topscore!!
 
 
 moovz

Zondag 23 maart 2014

Vandaag was het zover voor de Wickies van het MOOVZ -team (kayleigh, Brynn, Sylvana, Gaby uit de eerste en Priscilla en Martha uit 2c) van de Rosa.... de Brettenloop lopen!!! 5 km hardlopen.  De meiden hebben hier 13 trainingen lang hard voor geoefend.Om 10 uur kwamen de eerste meiden aan bij het verzamelpunt. De meeste hadden hun ouders, zusje en zelfs een oma was mee! Ze kregen een echte chip, stoere hoofdband en loopnummer. Toen was het tijd voor een warm kopje thee en fruit bij de "tent". Om even voor 11 uur was het tijd voor de groepsfoto's met Sabela en Rogier (trainers) warming up met Sabela en toen op naar de start! Groeps"jell" en daar gingen ze! Wauw!! En wat waren ze goed!! Alle meiden kwamen met nog een vette eindsprint over de finish! ! Precies voor de hagelbui binnen. Bloemen en 2 medailles van MOOVZ en Hardloopvereniging en tasje met wat leuks namens school. Wat waren ze trots en wij ook!!!


 
 
 
 
Streetdance
groep

Elke vrijdag wordt er in de gymzaal van de Rosa gedanst. Er wordt hard getraind, maar ook zeker veel gelachen. De groep werd zo groot dat we inmiddels in twee groepen zijn gesplitst. 23 februari was het tijd voor Showcase noord. De warming up werd gegeven door Gianni van "So you think you can dance". Daarna kregen alle teams de kans om hun wedstrijdshow aan elkaar te laten zien. Dit was een goede voorbereiding voor de FINALS in april.
 

Tennis

Samen met mevr. Kombrink heb ik genoten van ons tennistalent op de Rosa.
Wat gaan de meiden vooruit! We hebben mooie acties gezien hoor! Jammer dat Youssra ziek was.
Vrijdag hebben de meiden een tennistoernooi!! Daar kunnen jullie al het geleerde in praktijk brengen, dat beloofd veel goeds!
Na de training kregen de meiden nog wat lekkers.
Gaat goed hoor! Ga zo door!
Mevr. Harder (Schoolcoördinator)


20130301 14303520130301 1437522014-01-17 13.23.39
  klik voor foto's
Datum Uur Klas Vak Leraar Lokaal Opm
do 7-7 1e en 2e uur 2F Eng Mevr. Kombrink 3 Vrij
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             

taal

hulp

vakken

 handige hulplinks

 

rekenen

mens en maatschappij

werkkaarten

CLUSTERWOORDEN