De opleidingsschool van het Rosa Beroepscollege

Sinds 2003 is het Rosa Beroepscollege officieel een opleidingsschool. Studenten van de EhvA en Hogeschool Inholland worden competentiegericht opgeleid in de praktijk. Daardoor is er veel ruimte voor je eigen leerwensen. Het opleidingsteam bestaat uit werkplekbegeleiders, een schoolopleider en de instituut opleider.

“Op het Rosa Beroepscollege ben je geen stagiair, maar behoor je tot het docententeam en krijg je alle kans om in de praktijk te leren."
Zo ben je niet alleen actief in de klas, maar wordt je ook betrokken bij allerlei activiteiten, projecten, vergaderingen, studiemiddagen en werkgroepen. Daarnaast krijg je ook intervisiebijeenkomsten en themabijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten deel je stage ervaringen met andere studenten en komen professionals uit de praktijk hun expertise delen.

Sinds 2008 bieden wij ook, in samenwerking met andere opleidingsscholen en de EhvA, ABV aan (Dikla en CCK). Zo leer je de theorie in de praktijk!

Wil je meer weten over de opleidingsschool van het Rosa Beroepscollege klik dan hier.

Aanmelden voor een stageplaats kan via Parsys of neem contact op met de schoolopleider.

Collegiale groet,
Schoolopleider Rosa Beroepscollege
Sharon Boughanem

Klik hier voor de brochure