Informatie Ouder Kind Adviseur (OKA)

Folder: de ouder-en kindadviseur op school

                                            oka

 Soms is er iets waar je thuis niet over kan of wil praten. En ook niet met vrienden of met je mentor op school. Terwijl je eigenlijk wilt dat het probleem opgelost wordt. In dat geval kan je misschien eens gaan praten met een ouder- en kindadviseur bij jou op school.

Vragen… over thuis, school,pesten, drugs, alcohol of seks

De ouder- en kindadviseur luistert naar je en denkt met jou mee over oplossingen. Alles wat jij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld; er wordt geen informatie doorgegeven. Soms is een enkel gesprek of telefoontje al genoeg. Maar soms is de situatie ingewikkelder. In dat geval maak je samen met de ouder- en kindadviseur een plan. Als jullie het nodig vinden, vragen jullie er nog andere specialisten bij om te helpen. 

 Contact                                      oka2

 

Ik ben Claudia Lahaije, de ouder- en kindadviseur  van de Rosa school. Je  kan mij op zoeken in de Decaan kamer ( tussen lokaal 8 en  9) op dinsdag t/m vrijdag. Klop even als de deur dicht is. Mijn emailadres is   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en mijn tel.nr : 06-54693741

Wil je liever niet via school? Ga dan naar een ouder- en kindcentrum in jouw buurt en vraag daar om een afspraak met een adviseur. Als je op Google ‘ouder- en kindcentrum Amsterdam’ zoekt, vind je de adressen in de hele stad.

Dus heb je vragen of problemen, vergeet dan niet dat een ouder- en kindadviseur je kan helpen.  

Zo sta je er niet alleen voor